“Ik verleng mijn abonnement om in de K de ploeg aan te vuren met mijn kameraden” De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

“Ik verleng mijn abonnement om in de K de ploeg aan te vuren met mijn kameraden”

3.000ste abonnee
Hopla! Vrijdagmiddag ging het 3.000ste abonnement de deur uit. Dat abo staat op naam van Stefan Hendrickx, een OHL-fan in hart en nieren. Supporters die zich vorig seizoen geen abonnement aanschaften, kunnen dat vanaf dinsdag 15 juni doen. Dan start immers de vrije verkoop.

“Ik heb al sinds mijn studententijd een abonnement in de sfeertribune. Da’s ondertussen toch al een jaar of tien geleden”, zegt Stefan Hendrickx. “Studenten betaalden toen 5 euro voor een abo in die sfeertribune. Ik ben blijven komen en op mijn vaste stekje leef ik me uit met mijn kameraden. Ik ben ondertussen een echte diehard”, glimlacht hij. “Het zit gewoon in de familie. Mijn bompa en vader supporterden al in de tijd van Stade Leuven.”

Vorig seizoen kon Stefan enkel de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem meepikken op Den Dreef. Alle andere matchen van zijn geliefde ploeg volgde hij op televisie. “Wat een zalig seizoen! Het beste ooit, met echt goeie spelers die elke week opnieuw veel grinta toonden. En Brys, da’s een geniale coach. Die heeft echt fantastisch werk verricht.”

Dubbel jammer dat de Leuvense fans zo’n goed seizoen niet live konden bijwonen in het King Power at Den Dreef Stadion. “Ik heb het echt enorm hard gemist, man. Die sfeer, mijn kameraden, de sociale contacten… Ik kijk er nu al naar uit om tegen Zulte Waregem een frisse pint te drinken, een hamburger te eten en te babbelen met de mensen die ik al zo lang niet meer heb gezien.”

Hij hoopt alvast op een even goeie campagne als vorig seizoen. “Het is nu nog wat koffiedik kijken wat het zal worden. Er zal waarschijnlijk een heel andere ploeg op het veld staan omdat we veel spelers lieten vertrekken. Maar ik heb het volste vertrouwen in onze coach. Die maakt er opnieuw een hecht team van. Niet aan twijfelen!”

Wil jij ook je abo verlengen of vanaf dinsdag 15/06 een nieuw abo aankopen? Lees er hier meer over.