Fans opnieuw welkom aan Den Dreef De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Fans opnieuw welkom aan Den Dreef

Fans Zulte Waregem 1
Vanaf dit weekend kunnen de Belgische voetbalfans hun favoriete team opnieuw aanmoedigen in het stadion. Er gelden een aantal regels om die terugkeer van de supporters op een veilige manier te laten verlopen. We zetten die regels graag op een rij voor de 3.300 Leuvense fans die zaterdagmiddag de thuiswedstrijd bijwonen tegen Zulte Waregem.

- OH Leuven mag 1/3de van Den Dreef vullen bij de thuiswedstrijden tegen Zulte Waregem en Sporting Charleroi.
- De 3.300 Leuvense fans die hun ploeg zaterdag komen aanvuren, moeten zich houden aan enkele regels om de terugkeer naar het stadion zo veilig mogelijk te laten verlopen.
- Supporters die nog geen nieuw truitje kochten, kunnen dat vóór aanvang van de partij doen in een extra ingerichte fanshop, in de vertrouwde fanshop of online.

Eindelijk! Zaterdag 24 juli om 16u15 start OH Leuven in het King Power at Den Dreef Stadion aan het seizoen 2021-2022. We zijn erg blij dat we 3.300 fans kunnen verwelkomen in ons stadion. Voor de partij tegen Zulte Waregem op zaterdag 24 juli en tegen Sporting Charlerloi op zondag 8 augustus mogen we Den Dreef voor 1/3de vullen met abonnees, commerciële partners, medewerkers van de club en het bestuur van de tegenpartij. Enkel met je abonnement raak je zaterdag niet binnen. Druk dus zeker het e-ticket af dat je na bevestiging in je mailbox vindt. Nieuw vanaf dit seizoen: je kunt het e-ticket ook online gebruiken via de functie wallet.

De aanwezige supporters dienen bij beide thuiswedstrijden steeds een mondmasker te dragen, tenzij ze op hun stoeltje zitten of iets eten of drinken. Ze mogen enkel hun zitje verlaten om naar het toilet te gaan of om drank te halen. Ook tijdens de rust vragen we onze fans op hun plaats te blijven zitten. Vóór de wedstrijd zal speaker Dirk Reekmans versterking krijgen van Christophe Stienlet, zodat de extra tijd goed opgevuld wordt. De horecapunten zijn gesloten vanaf minuut 75. Er kan dus na de wedstrijd nog niet nagekaart worden in de Extra Time of de Offside. Het stadion verlaten, gebeurt niet op een vooraf afgesproken uur. We vragen de fans na de wedstrijd het stadion rustig te verlaten.

Fans Zulte Waregem

Het spreekt voor zich dat de aanwezige fans onze jongens mogen aanvuren en naar voor stuwen. Supporters die in Tribune 2 en 3 de wedstrijd volgen, kunnen terecht in zaal ‘De Jee’ in Tribune 3. In een speciaal ingerichte fanshop vinden zij daar het nieuwe shirt en andere attributen om te supporteren. Fans in de twee andere tribunes verwelkomen we graag in onze vertrouwde fanshop. Uiteraard kun je het nieuwe shirt ook online kopen.

Vanaf dit seizoen mogen fans niet meer roken in het King Power at Den Dreef Stadion. Het rookverbod geldt vanaf het scannen van het ticket. Een Stella drinken, kan uiteraard nog wel. De club sloot een nieuw partnership af met biergigant AB InBev en schenkt die Leuvense pils voortaan in bekertjes van 30 centiliter. Fans kunnen vooraf hun cashless kaart online opladen zodat ze niet nodeloos heen en weer hoeven te lopen op de wedstrijddag. Via deze link kunnen supporters hun drankkaart opladen. Vermijd wachtrijen en laad zeker vooraf je kaart op.

Fans Zulte Waregem

Spelers, technische en medische staf, commerciële partners en het bestuur van OH Leuven kijken er alvast reikhalzend naar uit om de fans zaterdag opnieuw te verwelkomen aan Den Dreef. Het belooft een emotioneel en pakkend moment te worden voor iedereen met een hart voor OH Leuven. Hou het veilig en schreeuw onze jongens naar de eerste driepunter van het seizoen.

Hieronder nog even alle coronamaatregelen op een rij:

- Kom niet naar het stadion zonder geldig toegangsbewijs.
- Zak niet af naar Den Dreef als je je wat ziekjes voelt.
- Hou je aan je tijdslot bij het binnenkomen van het stadion.
- Neem enkel en alleen plaats op jouw zitje.
- Probeer zo veel mogelijk op je plaats te blijven en vermijd wachtrijen.
- Draag tijdens het rondwandelen steeds je mondmasker
- Blijf binnen je bubbel.
- Houd steeds voldoende afstand van andere bubbels.
- Op je zitplaats mag het mondmasker af, sta je recht, dan moet het op.
- Duid twee personen aan per bubbel die drank of eten gaat halen.
- Geniet van de wedstrijd.

Hieronder vind je het tijdsslot waarop je het stadion kan betreden:

Tribune Aankomst Poort
Tribune 1 Hospitality 13u15-13u45 Poort 32
Tribune 1 (vak 100-101 & 108-109)  14u45-15u15 Poort 32
Tribune 1 (vak 120-129) 15u15-15u45 Ingang B
Tribune 2 (vak 201-208) 14u45-15u15 Ingang A - poort 7
Tribune 3 (skyboxen) 13u15-13u45 Ingang A - poort 13
Tribune 3 (vak 300-309) 15u15-15u45 Ingang A - poort 7
Tribune 3 (vak 320-324) 14u45-15u15 Ingang A - poort 13
Tribune 3 (vak 325-329) 15u15-15u45 Ingang A - poort 13
Tribune 4 (vak 401-408) 14u45-15u15 Ingang B