OH Leuven Women zoekt verschillende profielen De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OH Leuven Women zoekt verschillende profielen

OHL1186-002-X3
OH Leuven Women is op zoek naar een teambegeleider Jong OHL, een stadionomroeper en een wedstrijdverantwoordelijke.

OH Leuven Women eindigde vorig jaar op een straffe tweede plaats. Om nu ook de wedstrijden naast het veld naar een hoger niveau te tillen, zoekt de club naar een teambegeleider voor Jong OHL en een stadionomroeper en wedstrijdverantwoordelijke voor de wedstrijden van de eerste ploeg.

1. Teambegeleider Jong OHL

Als Teambegeleider ondersteun en begeleid je in het weekend de ploeg op extra-sportief vlak. Je staat in voor alle praktische zaken (kledij, westrijdbladen via computer, recepties...). Als teambegeleider zorg je ervoor dat de trainers zich op het sportieve kunnen focussen op wedstrijddagen en sta je in voor de volledige wedstrijdorganisatie van jouw team.

De volledige vacature lees je hier: vacature Teambegeleider Jong OHL.

Denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Stuur dan voor 31 juli je cv en motivatiebrief naar jeugd@ohl.be (ter attentie van Jeroen Trogh).

2. Stadionomroeper OH Leuven Women

Als stadionspeaker van de OH Leuven Women ondersteun en begeleid je in het weekend (tijdens thuiswedstrijden) de ploeg op extra-sportief vlak. Je staat in voor het informeren en enthousiasmeren van de supporters via de speakers. Zo behoor je tot het Women's team en volg je de wedstrijden op het hoogste niveau.

De volledige vacature lees je hier: vacature Stadionomroeper OH Leuven Women

Denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Stuur dan voor 31 juli je cv en motivatiebrief naar jeugd@ohl.be (ter attentie van Jeroen Trogh).

3. Wedstrijdverantwoordelijke OH Leuven Women

Als wedstrijdverantwoordelijke van de OH Leuven Women ondersteun en begeleid je in het weekend (tijdens thuiswedstrijden) de ploeg op extra-sportief vlak. Je staat in voor alle praktische zaken voor, tijdens en na de wedstrijd. Als wedstrijdverantwoordelijke zorg je ervoor dat de trainers zich op het sportieve kunnen focussen op wedstrijddagen en sta je in voor de volledige wedstrijdorganisatie van jouw team.

De volledige vacature lees je hier: vacature Wedstrijdverantwoordelijke OH Leuven Women

Denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Stuur dan voor 31 juli je cv en motivatiebrief naar jeugd@ohl.be (ter attentie van Jeroen Trogh).