OHL Referee Academy zoekt jonge arbiters De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OHL Referee Academy zoekt jonge arbiters

OHL Referee Academy 1
Ben jij een liefhebber van het spelletje? Hou jij ervan om de touwtjes stevig in handen te houden? Durf jij beslissingen te nemen? Mooi, dan is de OHL Referee Academy zeker iets voor jou. Dit begeleidings- en opleidingscentrum zoekt jongeren die graag scheidsrechter willen worden.

De OHL Referee Academy wil jongeren maximaal ondersteunen bij het behalen van hun scheidsrechtersdiploma. Jongens én meisjes tussen 12 en 18 jaar zijn van harte welkom. De Academy zorgt ervoor dat kandidaten ervaring kunnen opdoen in de elite jeugdwedstrijden.

OHL Referee Academy

Wanneer?
We organiseren twee trainingen per maand om je de kneepjes van het vak te leren. Dit gebeurt onder de begeleiding van ervaren scheidsrechters. De startdag vindt plaats op 14 augustus, op het jeugdcomplex Bruineveld in Kessel-Lo.

Hoe inschrijven?
Voor meer info of om je in te schrijven, stuur je een mailtje naar: danny.huens@ohl.be. Danny is een voormalige internationale assistent-scheidsrechter en coördineert de OHL Referee Academy. Wacht niet te lang om je kandidaat te stellen. Inschrijven kan slechts tot en met 8 augustus en het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.