Eerste training op Nederlandse bodem achter de kiezen De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Eerste training op Nederlandse bodem achter de kiezen

Groep op oefenstage
Onze jongens maakten in de vooravond kennis met de oefenvelden in Swolgen. Ze werkten er een trainingssessie af van zowat twee uur. Mousa Tamari, die een kneuzing opliep in de wedstrijd tegen Club Brugge, deed gezwind mee. Scotty Sadzoute verscheen niet op het oefenveld. Hij revalideert rustig verder.
Lees meer...

De eerste oefensessie op de vijfdaagse oefenstage startte met een pittige opwarming van de physical coaches Dries Bloemen en Seppe Torfs. Kwestie van de zware benen na een busreis van twee uur opnieuw te activeren.

Kaba en Rezaei

Nadien volgden passingvormen en play and move in verschillende groepjes. De drie doelmannen werkten zich ondertussen apart in het zweet onder de leiding van keepertrainer Bram Verbist.

Alex Rúnarsson

Op een ingekort veld met twee grote doelen volgde een wedstrijd elf tegen elf. Marc Brys legde het spel enkele keren stil om aanwijzingen te geven.

Oefenstage

Afwerkvormen in twee groepen op telkens een half veldsloten de eerste oefensessie in het Nederlandse Noord-Limburg af.

Jesse Sekidika

Vanmorgen stond er in Oud-Heverlee al een oefensessie van twee uur op het programma. Die sessie startte met een uurtje krachttraining. De jongens die vrijdagavond een knap punt uit de brand sleepten tegen Club Brugge kregen nadien een hersteltraining. De spelers die niet in actie waren gekomen tegen de Belgische landskampioen werkten een intensieve training af.