Kom zaterdag onze OH Leuven Women aanmoedigen! De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Kom zaterdag onze OH Leuven Women aanmoedigen!

OH Leuven Women - Tysiak Cranshoff
Zaterdag 16/10 om 14u spelen onze OH Leuven Women in het King Power at Den Dreef stadion tegen de dames van KRC Genk. Kom ze aanmoedigen en roep ze naar de overwinning!

Abonnees en kinderen onder 12 jaar hebben gratis toegang tot de wedstrijd. Andere supporters kunnen op de dag van de wedstrijd een ticket aankopen aan de ticketingcontainer aan de ingang van het stadion voor €7.

Alleen Tribune 3 zal open zijn voor fans, je kan niet plaatsnemen op de plaats van je abonnement. De poorten van het stadion openen om 13u.

Opgelet! In tegenstelling tot de wedstrijden van de OH Leuven Women in Oud-Heverlee, is voor de wedstrijd van dit weekend een Covid Safe Ticket verplicht.

Moet ik een covid safe ticket aanvragen?

Ben je ouder dan 12 jaar? Dan moet je een covid safe ticket aanvragen. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen zonder bijkomende controle het stadion betreden. Je krijgt een covid safe ticket in een van de volgende situaties:

- Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat.
- Je bent minstens twee weken volledig ingeënt met Pfizer, Moderna of Astra Zeneca of minstens vier weken met Johnson & Johnson.
- Je hebt een herstelcertificaat dat minder dan zes maanden oud is.
- Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat (geldigheid = dag van de test plus twee dagen).
- Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (geldigheid = dag van test plus één dag).

Waar kan ik het covid safe ticket aanvragen?

- Je kunt het covid safe ticket aanvragen via de mobiele app CovidSafeBE en op websites zoals mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthViewer. Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel jouw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel (bijvoorbeeld itsme).
- Je kunt het covid safe ticket ook aanvragen via de post. Hou dan wel rekening met een wachttijd van een week. Je contacteert hiervoor de Helpdesk van de regio waar je gevaccineerd werd.