OH Leuven stelt zijn nieuwe esporters voor! De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OH Leuven stelt zijn nieuwe esporters voor!

Esporters-2021-2022
OH Leuven heeft zijn nieuwe EONEL te pakken. Niet één, maar liefst twee esporters zullen dit seizoen de eer van OH Leuven hoog houden in de ePro League. Ward Goethaert, een masterstudent Tandheelkunde aan de KUL wordt onze Main Player. Jonas De Corte, een student Toegepaste Informatica, zal hem bijstaan en af en toe inspringen als reservespeler.

Vorig jaar pakte OH Leuven in zijn eerste seizoen in hoogste klasse meteen de titel in de ePro League. Een bijzonder mooie prestatie, maar extra druk geeft het Ward niet. “Ik vind het vooral jammer dat Reinout gestopt is, want ik had veel van hem kunnen leren. Ik ben een nieuwe speler en het format van de competitie is wat aangepast, maar ik ga mijn uiterste best doen om hetzelfde voor Leuven te kunnen betekenen. Ik wil wedstrijden winnen om zo uiteindelijk in de top-8 te eindigen. Ik kijk er echt naar uit om de kleuren van OH Leuven te verdedigen.”

Naast professionele esporter van OH Leuven is Ward ook masterstudent Tandheelkunde aan de KU Leuven, geen evidente combinatie. “Doorheen de jaren heb ik FIFA altijd kunnen combineren met studeren. Tot nu toe is dat altijd goed gelukt. Ik hoop me op beide vlakken zo goed mogelijk in te zetten.” Ward wordt dit seizoen bijgestaan door Bruggeling Jonas De Corte. “Ik hoop dat ik Ward kan helpen met het trainen voor de wedstrijden en kan invallen wanneer nodig. Daarnaast zal ik de club ook helpen met content maken en streamen. Dit om het esports-merk van OH Leuven nog meer op de kaart te zetten.”

De wedstrijden van Ward en Jonas worden afgewerkt in de esports room van het King Power at Den Dreef Stadion. Wil je hun parcours van dichtbij volgen? En op de hoogte blijven van alle laatste weetjes en nieuwtjes over esports? Volg ons dan op Instagram via @ohlesports!