OH Leuven Women strikt Zweedse aanvalster De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OH Leuven Women strikt Zweedse aanvalster

Amanda Johnsson-Haahr
De Zweedse 26-jarige Amanda Johnsson-Haahr tekent bij OH Leuven een contract tot het einde van dit seizoen.

Amanda Johnsson-Haahr is een aanvallende speelster die zowel op de flanken als diep in de spits uit de voeten kan. Van 2018 tot 2020 speelde Johnsson-Haahr bij de Zweedse topclub BK Häcken FF, waar ze ook Champions League speelde. Vorig seizoen was ze actief bij Växjö DFF.

Lees onder de foto verder

Amanda Johnsson-HaahrCoach Jimmy Coenraets is tevreden met de komst van de aanvalster: “Amanda is een extra offensief wapen naar de play-offs. Ze zoekt makkelijk diepgang en werkt richting doel. Het is een profiel dat we nog niet hadden, dus zeker een positieve toevoeging. Het gaat tijd kosten om haar te integreren in een groep die op volle toeren draait, maar ik ben zeker dat dit snel zal lukken."

Lees onder de foto verder

Amanda Johnsson-HaahrOok de Zweedse aanvalster is blij met de overgang naar OH Leuven. “Ik ben heel gelukkig om hier te zijn. De club en de ploeg laten me een zeer goede indruk na. Ik heb verschillende beelden gezien en het is duidelijk dat er veel talent zit in de jonge groep. Wat ik kan bijbrengen? Ik denk mijn snelheid en mijn neus voor doelpunten, maar zeker ook mijn ervaring,” besluit Amanda Johnsson-Haahr.