OH Leuven Gaming Day

Op woensdag 26 april organiseert KU Leuven voor alle Leuvense studenten de OH Leuven Gaming Day.

Als student kan je je uitleven op verschillende games en  leuke prijzen winnen. Zo kun je doorlopend vrienden uitdagen in FIFA, Rocket League en Mario Kart. Voor studenten die graag wat extra beweging krijgen tijdens hun gaming sessie, kan er een spelletje augmented reality trefbal gespeeld worden in de game HADO van Gamified.

Toch liever competitief gamen? Doe mee aan het 2v2 FIFA-toernooi, het 2v2 Rocket League toernooi of individueel Mario Kart leaderboard. Tijdens “Challenge the Pro” kan je een esporter van OH Leuven esports uitdagen om kans te maken op een leuke prijs.

Programma

  • 16u00: Opening deuren Business Seats
  • Doorlopend: HADO, FIFA, Rocket League, Mario Kart
  • 16u30-18u30: Rocket League toernooi (Vooraf inschrijven via inschrijvingsformulier)
  • 17u30-19u30: Rocket League (Challenge The Pro)
  • 18u30-20u30 FIFA (Challenge The Pro)
  • 19u00-22u00: FIFA-toernooi (Vooraf inschrijven via inschrijvingsformulier)
  • 18u00-20u00: Leaderboard Mario Kart

FIFA Toernooi

Schrijf je in als duo en maak kans op mooie prijzen:

(TBD)

In een rechtstreeks knock-out toernooi neem je het op tegen andere Leuvense duo’s op de PlayStation. De eerste match gaat van start om 19u00. Gelieve ten laatste om 18u45 aanwezig te zijn in de Business Seats voor een vlot verloop van het toernooi. We vragen per duo minstens 1 PS4-controller mee te nemen. Duo’s die zonder PS4-controller opdagen, kunnen voor 5 euro een controller lenen gedurende het toernooi. Het is handig om op de achterkant van de eigen controller een markering toe te voegen zodat je altijd zeker weet welke controller van jou is.

Nog niemand om mee samen te spelen? Join de discord van OH Leuven esports via deze link en kom in contact met andere FIFA-spelers.

Schrijf je hier in voor het FIFA toernooi

Rocket League toernooi

Goed met auto’s en een heerlijk balgevoel? Schrijf je dan snel in voor het Rocket League 2v2 toernooi. Om 16u30 starten we met een rechtstreeks knock-out toernooi waar je kans maakt op volgende prijzen:

(TBD)

Gelieve een eigen PS4-controller mee te nemen.

Schrijf je hier in voor het Rocket League toernooi

Mario Kart Leaderboard

Rij tussen 18u00 en 20u00 het snelste rondje op Mario Kart en win volgende prijzen:

(TBD)

Dit leaderboard toernooi gaat door op Nintendo Switch. Elke student mag maximaal tweemaal deelnemen, waarbij het snelste rondje van de twee telt.

Challenge The Pro

Tijdens bepaalde uren zal het mogelijk zijn een esporter van OH Leuven Esports uit te dagen voor een game FIFA of Rocket League. Ideaal om te tonen dat jij ook ambitie hebt om esporter te worden, rustig een praatje te slaan met onze esporters en kans te maken op volgende mooie prijzen:

(TBD)

HADO by gamified

(nog tekst + foto/Filmpje te voorzien door gamified)

20 jaar OH Leuven