Dit is OH Leuven

Onze waarden

RESPECT

Voetbal zonder respect is de slechte vorm van het spel. Het is tegen onze cultuur om onrespectvol te handelen tegenover tegenstanders, teamgenoten, onze staf, fans, partner of onze gemeenschap. Dit is waarom we altijd handelen met respect.

INTEGRITEIT

Voetbal draait om vertrouwen; op en naast het veld. We handelen telkens met het oog op de langere termijn en dus rekening houdend met de hoogste niveaus van integriteit.

TRANSPARANTIE

We geloven in good governance in het voetbal. We bouwen op vertrouwen van fans, onze gemeenschap en onze commerciële partners. Dit is waarom we geloven dat openheid en eerlijkheid noodzakelijk zijn wanneer het gaat om communicatie en interactie met onze stakeholders. Dit is waarom wij geloven in transparantie.

Onze methoden

ALLES GEVEN

Dat is meer dan alleen maar hard werken. Dat is 101% jezelf kunnen zijn. Je volledig kunnen smijten in deze club. En weten dat er meer in je zit en dat je die extra percent in onze club zal vinden. En dat jouw 101% onze club beter zal maken.

SAMEN STERKER

Als sporters, coaches, academici, sponsors, vrijwilligers, fans samenkomen, dan kunnen wij magie creëren. Een ploeg maak je niet met individuen maar met teamplayers. We zoeken constant naar nieuwe en betere manieren om samen te werken. Samen zijn we tot meer in staat. 

OUT OF THE BOX

Niet alles gebeurt binnen onze lijntjes. Nieuwe kennis, nieuwe inzichten, nieuwe trainingstechnieken, nieuwe mensen die onze club beter maken, kunnen van overal komen. Innovatie is meer dan denken. Het is de attitude om meer openminded te zijn naar andere manieren.

Onze ambitie

DE TOTAALCLUB

IK KAN MEER.
JIJ KAN MEER. WAAROM?

OMDAT HIER MENSEN OP DE EERSTE PLAATS STAAN.
EN WE ALLE RUIMTE EN MIDDELEN VOOR ONZE MENSEN VOORZIEN.
IN ALLES ZOEKEN WE HET ‘MEER’.

ONZE CLUB WIL MEER DOEN DAN VOETBALLEN EN GELD VERDIENEN.
ZE WIL EEN VOORBEELD ZIJN VOOR DE HELE WERELD.

HET IS EEN AMBITIE EN TEGELIJKERTIJD EEN NEDERIGE HOUDING OM HET ELKE DAG BETER TE WILLEN DOEN.

DIT IS OH LEUVEN.
SAMEN KAN MEER

20 jaar OH Leuven