Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
775387040-050-X3

Kom naar de OH Leuven Fandag

OH Leuven nodigt iedereen met een hart voor voetbal op zondag 5 september uit voor de OH Leuven Fandag. De festiviteiten voor zowel jong en oud starten vanaf 12u30 en vinden plaats in en rond het King Power at Den Dreef Stadion en is volledig gratis.

De partners van de club hebben leuke activiteiten voorzien voor de Leuvense supporters. Zo zal er voor de jongste fans een kinderdisco zijn, een esports corner, een schminkstand en springkastelen. Maar ook voor de oudere supporters zijn er tal van leuke acties. Ook de supportersclubs zijn massaal aanwezig met heerlijke drank- en eetstandjes.

Daarnaast is er ook een ontmoetingsmoment met de spelers van de A-ploeg, met aansluitend een open training. Ook de topper in het vrouwenvoetbal tussen OH Leuven Women en Standard Femina vindt die dag plaats in het King Power at Den Dreef Stadion. De dag wordt feestelijk afgesloten met een optreden van niemand minder dan Sam Gooris.

PROGRAMMA

Timing Activiteit
12u30 Opening fandorp + ontmoetingsmoment 1ste ploeg
14u15 Kinderdisco
15u15 Open training A-ploeg
18u00 Memorial Eddy Timmermans: OH Leuven Women - Standard Fémina
20u00 Optreden: Sam Gooris
21u30 Einde OH Leuven Fandag

 

PRAKTISCH

De OH Leuven Fandag is een Covid Safe Event. Om het stadion binnen te komen, moet je dus een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Met dit ticket krijg je toegang tot evenementen en dit zonder beperkingen. Het Covid Safe Ticket werkt via een QR-code die automatisch op je smartphone verschijnt via de CovidSafeBE-app.

Kom je met de auto naar het King Power @ Den Dreef Stadion, vermijd dan zeker de directe omgeving van het stadion. Dit zowel om de doorstroming te verbeteren als om de overlast voor de buurtbewoners te beperken. De parking aan de Kardinaal Mercierlaan is uitsluitend voor de business klanten van OH Leuven. De club biedt twee alternatieven aan, op wandelafstand van het stadion.

Parking Kapeldreef aan de Arenberg lll toren is gratis en bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van het stadion. Hier zijn 750 parkingplaatsen beschikbaar en is gratis.

Adres: Kapeldreef 60, 3001 Heverlee

Parking Philipssite is betalend en bevindt zich op 10 minuten wandelafstand van het stadion. Deze parking heeft een capaciteit van 1150 plaatsen.

Adres: Philipssite 2, 3001 Heverlee