Activiteiten

Als je lid bent van de Kidsclub krijg je een heel aanbod aan leuke activiteiten voorgeschoteld. Bekijk hier alle activiteiten. Deze pagina wordt doorheen het seizoen geüpdatet met nieuwe activiteiten.

Familiedag

Dit jaar vindt de Familiedag plaats op 17 december.

Op deze dag brengen we zoveel mogelijk kinderen en hun familieleden samen om kennis te maken met de Kidsclub en met elkaar. Tijdens de OH Leuven familiedag vallen er tal van leuke activiteiten te beleven waaronder de match van OH Leuven Women tegen Club YLA in het stadion.

Binnenkort geven we meer info over het programma.

Halloweentocht

Kom mee griezelen op Halloween! Beleef een spannende halloweentocht in het King Power At Den Dreef Stadion. Wees niet bang, want je mag een vriendje meenemen om samen deze tocht aan te gaan. Lionel verwelkomt je graag in de Kidsruimte, waarna hij je meeneemt door het enge stadion.

Lenteshoot

Wil jij een leuke fotoshoot in het King Power At Den Dreef Stadion? Dan krijg je nu de kans om dit eens mee te maken! Leden van de Kidsclub krijgen de kans om communiefoto’s of lentefeestfoto’s te laten maken op verschillende plaatsen in het stadion van OH Leuven.

Meer info volgt nog.

Word lid van de Kidsclub

Schrijf je zoon/dochter hier in voor de Kidsclub. Als abonnee kan je je kind gratis inschrijven. Als niet-abonnee betaal je €5.

20 jaar OH Leuven