Activiteiten

Als je lid bent van de Kidsclub krijg je een heel aanbod aan leuke activiteiten voorgeschoteld. Bekijk hier alle activiteiten. Deze pagina wordt doorheen het seizoen geüpdatet met nieuwe activiteiten.

Familiedag

Dit jaar vond de Familiedag plaats op 17 december. Op deze dag brachten we zoveel mogelijk kinderen en hun familieleden samen om kennis te maken met de Kidsclub en met elkaar. Tijdens de OH Leuven familiedag vielen er tal van leuke activiteiten te beleven waaronder de match van OH Leuven Women tegen Club YLA in het stadion.

Halloweentocht

Griezelen op Halloween! De Kidsclub leden beleefden een spannende halloweentocht in het King Power At Den Dreef Stadion.

Lenteshoot

Wil jij een leuke fotoshoot in het King Power At Den Dreef Stadion? Dan krijg je nu de kans om dit eens mee te maken! Leden van de Kidsclub krijgen de kans om communiefoto’s of lentefeestfoto’s te laten maken op verschillende plaatsen in het stadion van OH Leuven.

Word lid van de Kidsclub

Schrijf je zoon/dochter hier in voor de Kidsclub. Als abonnee kan je je kind gratis inschrijven. Als niet-abonnee betaal je €5.

Koop je abonnement