Siebe Schrijvers De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Schrijvers
16

Siebe Schrijvers

Aanvaller
Nationaliteit België
Geboortedatum
Lengte 180CM

Half januari 2021 ruilde Siebe Schrijvers Club Brugge voor OH Leuven. Op dat moment stonden er al meer dan 200 wedstrijden in de Jupiler Pro League op de teller van de Limburger. De polyvalente aanvaller kan uit de voeten als centrum- en schaduwspits, rechtsbuiten en aanvallende middenvelder.

In de zomer van 2018 verkaste Schrijvers van KRC Genk naar Club Brugge. Tussen 2012 en 2018 was Siebe actief geweest bij de Limburgers. De Genkies leenden hem in het kalenderjaar 2016 uit aan Waasland-Beveren. In het Waasland kende Schrijvers zijn meest productieve periode. Hij scoorde er negen keer in 36 matchen en was ook goed voor negen assists. Bij KRC Genk speelde Siebe meer dan 130 wedstrijden.

KRC Genk plukte Schrijvers op zijn beurt weg bij de jeugd van Racing Peer. Bij de Genkies tekende Siebe een profcontract op zijn zestiende. In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2012-2013 maakte hij zijn debuut tegen Club Brugge. Eerder dat seizoen had hij wel al gespeeld in de beker van België en in de Europa League.

Schrijvers doorliep alle nationale jeugdploegen in ons land. Hij won de beker van België met Genk in het seizoen 2012-2013 en pakte in de campagne 2019-2020 de titel met Club Brugge. In die campagne kwam hij 22 keer in actie bij de landskampioen en was hij goed voor vier doelpunten en vijf assists.