Vincent Euvrard De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
Euvrard

Vincent Euvrard

COACH
Nationaliteit België
Geboortedatum

Als tiener ruilt Euvrard KVV Oostduinkerke voor Cercle Brugge. Daar maakt hij in het seizoen 2000-2001 zijn debuut onder van Wijk. Het seizoen daarop groeit hij bij de Vereniging uit tot een vaste waarde. Na een sterk seizoen trekt de defensieve middenvelder naar landskampioen Racing Genk.

Onder coach Vergoossen krijgt hij weinig kansen en na één seizoen bij Genk wordt hij uitgeleend aan zusterclub Heusden-Zolder. De Limburgers degraderen meteen naar tweede klasse en Euvrard verkast naar FC Den Bosch. Nadien volgen drie seizoenen bij Lommel. Met die Limburgse club bereikt hij twee keer de eindronde om promotie naar eerste klasse.

Euvrard sluit zijn voetbalcarrière af na vijf seizoenen Sint-Truiden. Bij de Kanaries is hij een steunpilaar in zowel eerste als tweede klasse. In zijn laatste seizoen bij STVV sukkelt Vincent met blessures en besluit hij zijn actieve carrière te beëindigen.

De West-Vlaming start zijn trainerscarrière bij de Beloften van derdeklasser KSK Hasselt, waar hij al snel hoofdcoach wordt. Na twee seizoenen ruilt Euvrard Hasselt voor Verbroedering Geel. Vervolgens volgt hij Vanderbiest op als hoofdcoach van Cercle Brugge. Vrij snel moet hij er al weer weg, na tegenvallende resultaten. In het seizoen 2017-2018 keert hij terug naar de Vereniging. Samen met hoofdcoach Vercauteren dwingt hij de promotie af naar de eerste klasse.