De officiële website van Oud-Heverlee Leuven
OHL vrouwen.jpg

Missie, visie vrouwenteam

Missie

OH Leuven levert topvoetbal op het hoogste niveau in België voor meisjes en vrouwen.

OHL wil tot de beste clubs behoren in het vrouwenvoetbal van België, met steeds 1 vrouwenploeg in de Super League en 1 vrouwenploeg die op termijn 1klasse voetbal speelt. Hierbij richten we ons op de beste speelster in de regio Brabant. 

Visie

De OHL vrouwenafdeling streeft naar kwaliteit boven kwantiteit. We doen binnen de regio Brabant aan talentdetectie en trachten de beste speelsters uit de regio aan de club te binden. Na het opleiden van deze speelsters binnen onze jeugdopleiding willen we steeds doorstroming naar onze Vrouwen B ploeg (Jong OHL) en op langere termijn naar de ploeg in de Super League.

Doelstellingen

De doestellingen van de OHL vrouwenploegen zijn:

- Jonge talentvolle voetbalsters uit de regio Oost Brabant detecteren
- We leiden talentvolle speelsters op vanuit de jeugdopleiding tot Super League niveau
- De meest talentvolle speelsters in de regio Oost-Brabant aan OHL binden
- Wij ambiëren kampioen te spelen in 2e Nationale
- Wij ambiëren top 3 in de Super League.

TRAP-waarden

OHL wil zijn missie waarmaken door een cultuur te creëren die gebaseerd is op waarden. Dat zijn leefregels waaraan iedereen van OHL zich houdt, zowel de jongste jeugdspeler als de voorzitter. Alleen als iedereen volgens die waarden handelt, is er voldoende samenhang en interne kracht binnen de club om de doelstellingen te bereiken. We besteden daarom bijzondere aandacht aan de interne communicatie van de waarden.

Team

De voetbalsport is een teamsport. Daarom handelen we bij OHL als één team. Wij hebben een hart voor de club en dragen bij tot het positief imago.  Niet alleen op het terrein, maar ook ernaast. Wij hebben één gemeenschappelijke visie en weten dat het team als geheel sterker is dan de optelsom van de individuen die er deel van uitmaken.  Wij coachen speelsters op professionele wijze sportief en mentaal om topprestaties te leveren.  Wij bouwen ploegen op in een open en vriendelijke sfeer, waar teamgeest het individuele belang overstijgt en talentontwikkeling bovenaan staat.

Respect

We tonen respect voor iedereen van OHL en iedereen waarmee we in contact komen. Van terreinverzorger over supporter tot tegenstrever en scheidsrechter.  Wij hebben een hart voor de club en dragen bij tot het positief imago.

Ambitie

OHL Vrouwen wenst optimaal te profiteren van de stijgende populariteit van meisjesvoetbal en wil in België een toonaangevende rol spelen. We hebben ambitie en streven naar uitmuntendheid maar we doen dit op een sportieve en eerlijke manier en zullen ons daarvoor gemotiveerd en met een positieve houding inzetten. Wij houden vast aan onze beginselen van goed beheer op sportief en extra-sportief gebied. 

Progressie

OHL bouwt constant aan zijn toekomst en wil op verschillende vlakken progressie maken en zich verder ontwikkelen: individuele en collectieve progressie, blijvend bouwen op de jeugd en continue verbetering nastreven op alle vlakken. We willen leren van onze fouten en op regelmatige basis zullen we ons eigen functioneren toetsen.  Wij zijn steeds op zoek naar talent en winnaarsmentaliteit en recruteren actief en passief in een ruime regio rond Leuven.  Wij wensen onze talenten in de club te houden en nieuwe aan te trekken dor professionele trainingen in een positieve groepssfeer.