Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Een topper-abonnement voor families

Het ideale gezinsuitstapje bij uitstek? Daarvoor moet je bij OH Leuven zijn! Er is een speciaal ingerichte familietribune waar je in ideale omstandigheden samen met je kinderen naar de wedstrijd kan komen kijken. Verder zal er op regelmatige basis randanimatie zijn, entertainment bij uitstek! En niet enkel voor de kinderen is er entertainment, ook voor de ouders is OH Leuven een unieke ervaring.

Het topper-abonnement geeft je toegang tot 9 thuiswedstrijden van OH Leuven, waarvan 8 absolute topwedstrijden. Zo komen AA Gent, Club Brugge, Standard Luik, KV Mechelen, KRC Genk, RSC Anderlecht, Union en Antwerp FC nog op bezoek in het King Power at Den Dreef Stadion. Bovendien krijg je ook voorrang tot aankoop van een play-off abonnement en tickets voor de bekerwedstrijden.

Voordelen

- Bonnenboekje ‘Steun de Horeca’ met 33 deelnemende cafés voor de volwassene
- Voucher Sportstad, gratis ticket voor Chiefs Leuven, Leuven Bears, Volley Haasrode Leuven en KHC Leuven voor ouder en kids
- Toegang tot alle wedstrijden OHL Women en U23, een extra wedstrijd die je kan zien met het hele gezin
- Iedere donderdag 1+1 actie in Kinepolis Leuven, ideaal om met het gezin naar de cinema te gaan
- Leden supportersclubs krijgen 10 euro cashless cashback op hun abonnement

Om een familieabonnement aan te kopen ontvangen we je graag aan het secretariaat, gelegen in het King Power At Den Dreef Stadion. Een familieabonnement kan je niet online aankopen.

B2C

Vragen?

We bundelden de meestgestelde vragen met antwoord op onze FAQ-pagina. Vind je hier geen antwoord op jouw vraag? Contacteer ons dan gerust via ticketing@ohl.be. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.