Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Abonnement voor supporters met een beperking

Voor onze supporters met een beperking is er een apart vak voorzien met het nodige comfort om van een voetbalwedstrijd te genieten. Door de ligging vlak naast het veld is er een uniek zicht. Om alles in optimale omstandigheden te laten plaatsvinden kan er op vertoon van een attest (HC-1) een begeleider gratis meekomen. De prijs voor een abonnement voor supporters met een beperking bedraagt 45 euro.

Het abonnement geeft je toegang tot 9 thuiswedstrijden van OH Leuven, waarvan 8 absolute topwedstrijden. Zo komen AA Gent, Club Brugge, Standard Luik, KV Mechelen, KRC Genk, RSC Anderlecht, Union en Antwerp FC nog op bezoek in het King Power at Den Dreef Stadion.

Dit seizoen werken we met vaste parkeerkaarten. Deze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Voordelen

- Bonnenboekje ‘Steun de Horeca’ met 33 deelnemende cafés
- Voucher Sportstad, gratis ticket voor Chiefs Leuven, Leuven Bears, Volley Haasrode Leuven en KHC Leuven.
- Toegang tot alle wedstrijden OHL Women en U23
- Iedere donderdag 1+1 actie in Kinepolis Leuven
- Leden supportersclubs krijgen 10 euro cashless cashback op hun abonnement

Levering

Er zijn verschillende mogelijkheden om je abonnement te verkrijgen wanneer je dit online koopt. Zo kan je kiezen om het op te halen aan het secretariaat, kan je het gratis laten opsturen met de post of kan je het laten versturen met een aangetekende zending (mits betaling van 7 euro). 

B2C

Vragen?

We bundelden de meestgestelde vragen met antwoord op onze FAQ-pagina. Vind je hier geen antwoord op jouw vraag? Contacteer ons dan gerust via ticketing@ohl.be. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.