Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Een topper-abonnement voor jongeren

Het topper-abonnement hebben jongeren al vanaf 45 euro!
 

Is er nog een leukere bezigheid in het weekend dan genieten van een wedstrijdje voetbal? Wij denken van niet! Om deze beleving nog wat extra te voeden zal er op regelmatige basis vanalles in en rond Den Dreef te doen zijn. Entertainment bij uitstek, zowel op als naast het veld!

Het topper-abonnement geeft je toegang tot 9 thuiswedstrijden van OH Leuven, waarvan 8 absolute topwedstrijden. Zo komen AA Gent, Club Brugge, Standard Luik, KV Mechelen, KRC Genk, RSC Anderlecht, Union en Antwerp FC nog op bezoek in het King Power at Den Dreef Stadion. Bovendien krijg je ook voorrang tot aankoop van een play-off abonnement en tickets voor bekerwedstrijden.

Voordelen

- Voucher Sportstad, gratis ticket voor Chiefs Leuven, Leuven Bears, Volley Haasrode Leuven en KHC Leuven om eens te proeven van andere sporten
- Toegang tot alle wedstrijden OHL Women en U23, nog extra entertainment!
- Iedere donderdag 1+1 actie in Kinepolis Leuven. Ideaal om met vrienden naar de film te gaan!
- Leden supportersclubs krijgen 10 euro cashless cashback op hun abonnement

Levering

Er zijn verschillende mogelijkheden om je abonnement te verkrijgen wanneer je dit online koopt. Zo kan je kiezen om het op te halen in ‘De Jee’, kan je het gratis laten opsturen met de post of kan je het laten versturen met een aangetekende zending (mits betaling van 7 euro). 

Stadionplan-kids

Vragen?

We bundelden de meestgestelde vragen met antwoord op onze FAQ-pagina. Vind je hier geen antwoord op jouw vraag? Contacteer ons dan gerust via ticketing@ohl.be. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.