Oud-Heverlee Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Een topper-abonnement voor studenten

Het topper-abonnement hebben studenten al vanaf 45 euro!

Het topper-abonnement voor studenten geeft je toegang tot 9 thuiswedstrijden van OH Leuven, waarvan 8 absolute topwedstrijden. Zo komen AA Gent, Club Brugge, Standard Luik, KV Mechelen, KRC Genk, RSC Anderlecht, Union en Antwerp FC nog op bezoek in het King Power at Den Dreef Stadion. Bovendien krijg je ook voorrang tot aankoop van een play-off abonnement en tickets voor de bekerwedstrijden.

Voordelen

- Bonnenboekje ‘Steun de Horeca’ met 33 deelnemende cafés, ideaal voor een kroegentocht
- Voucher Sportstad, gratis ticket voor Chiefs Leuven, Leuven Bears, Volley Haasrode Leuven en KHC Leuven. Extra sportwedstrijden is altijd meegenomen!
- Toegang tot alle wedstrijden OHL Women en U23
- Iedere donderdag 1+1 actie in Kinepolis Leuven, donderdag is dé nieuwe datenight
- Leden supportersclubs krijgen 10 euro cashless cashback op hun abonnement

Levering

Er zijn verschillende mogelijkheden om je abonnement te verkrijgen wanneer je dit online koopt. Zo kan je kiezen om het op te halen aan het secretariaat, kan je het gratis laten opsturen met de post of kan je het laten versturen met een aangetekende zending (mits betaling van 7 euro). 

Stadionplan-studenten

Vragen?

We bundelden de meestgestelde vragen met antwoord op onze FAQ-pagina. Vind je hier geen antwoord op jouw vraag? Contacteer ons dan gerust via ticketing@ohl.be. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.